jsme výrobci tamponového tisku, sítotisku a průmyslového tisku
Přihlásit se Košík je prázdný

Ochrana osobních údajů

1.    Obecná ustanovení

Easy Point věnuje velkou pozornost ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů, se kterými velmi šetrně a pečlivě pracuje. Připravili jsme pro Vás dokument, jehož cílem je informovat Vás o tom, jak nakládáme a zpracováváme Vaše osobní údaje. Také informuje o Vašich právech a o formě jakou můžete svá práva uplatňovat.

Odpovědná osoba a zpracovatel osobních údajů je Štěpán Kahánek Easy Point IČ: 86790609. Zpracovatel je řádně registrován na Úřadě pro ochranu osobních údajů.

2.    Jak se o Vás dozvíme

Veškeré informace, které o Vás máme, jsou poskytovány Vámi, když nás poprvé kontaktujete nebo pokud jste již našim zákazníkem. Osobní data nám můžete poskytnout prostřednictvím různých komunikačních kanálů, především telefonem, e-mailem, Facebookem, messengerem nebo SMS zprávou.

3.    Jaké informace se o Vás dozvíme

Osobní údaje, které Easy Point spravuje, mohou obsahovat Vaše:

  • jméno a příjmení,
  • kontaktní informace včetně e-mailu a telefonního čísla,
  • adresu sídla nebo provozovny firmy, Vaší pozici ve firmě, Vašeho zaměstnavatele
  • IČ a DIČ,
  • číslo bankovního účtu,
  • IP adresu.

4.    K čemu Vaše údaje používáme

Jakékoliv informace, které o Vás máme, používáme k tomu, abychom:

  • Vám poskytli informace, produkty, zboží a služby, které po nás požadujete,
  • s Vámi mohli komunikovat v rámci zakázky,
  • vyfakturovali Vámi požadované služby,
  • prošetřili případnou reklamaci nebo stížnost,
  • Vám poskytli marketingové sdělení, pokud souhlasíte s jeho zasíláním; obsahem sdělení jsou změny a informace o novinkách našich produktů a služeb.

5.    Jak dlouho budeme Vaše data uchovávat a jak je chráníme

Zabezpečení a ochrana Vašich dat je pro nás nesmírně důležitá. Naše opatření pro uchovávání dat je v souladu se všemi platnými zákony a se zákony o ochraně osobních údajů. Dle těchto předpisů se nenávratně odstraňuje e-mailová komunikace starší jak 3 roky kromě objednávek, které jsou součástí fakturací a zdokumentování obchodního styku. Taktéž 3 roky jsou uchovávána grafická data, loga
a další přidružená data k zakázkám (včetně technické přípravy tamponového tisku). Vaše osobní údaje jsou uchovávány tak, jak nám ukládá daňový zákon, a to minimálně po dobu 10 let.

Všechna data jsou zálohována každý měsíc na šifrované externí disky, které jsou uchovávány v uzamčené místnosti a chráněny PCO. Přístup k těmto datům má pouze správce a oprávnění zaměstnanci, kteří je potřebují k výkonu práce (např. zákaznický servis). K těmto zálohám se vracíme jen v případě nutnosti (opakování zakázky, finanční a jiná kontrola).

  6.    S kým a jak sdílíme Vaše informace

Vaše osobní údaje zpracovává Štěpán Kahánek Easy Point, který je sdílí s externími důvěryhodnými subjekty, jejichž služby nám napomáhají s provozem firmy. Tyto subjekty Vaše data neuchovávají, dál nesdílejí a nepoužívají k jiným účelům.

  •  Jitka Walterová externí účetní
  • Účetní program Pohoda společnosti Stormware s.r.o. provádí pouze online kontrolu ekonomických subjektů (v registru plátců DPH, který spravuje Finanční správa)
  • J.M. Post zpracovatel našich e-shopů a Easy Point katalogu
  • Seznam.cz, a.s. poskytovatel emailového účtu
  • Google Gmail poskytovatel emailového účtu
  • Jiří Bartoš Slon, spol. s.r.o. výroba tiskových podkladů
  • PPL CZ s.r.o. zpracování údajů výhradně za účelem přepravy zboží
  • Česká pošta, s.p. - zpracování údajů výhradně za účelem přepravy zboží
  • General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. (GLS) výhradně za účelem přepravy zboží
  • Geis Parcel CZ s.r.o. zpracování údajů výhradně za účelem přepravy zboží

7.    Marketing

Udělíte-li nám souhlas, budeme Vaše osobní údaje především e-mailovou adresu, používat pro zasílání novinek našich produktů, akčních cen a speciálních nabídek. Svůj souhlas se zasíláním marketingového sdělení můžete kdykoliv odvolat. Pro zrušení zasílání newslettru nám napište Nezasílat společně se svým jménem a e-mailovou adresou na e-mail info@easypoint.cz.

Vaše osobní údaje nejsou v žádném případě poskytovány třetím stranám pro marketingové účely.

8.    Vaše práva

Právo na přístup k osobním údajům

Máte právo si od nás vyžádat kopii Vašich osobních údajů, které o Vás uchováváme.

Právo na opravu údajů

Máte právo na opravu nebo doplnění svých osobních údajů, a to bez zbytečného odkladu. Pokud nám sdělíte, že informace, které o Vás uchováváme nejsou správné, přezkoumáme je a neprodleně opravíme.

Dojde-li k opravě Vašich údajů, musíme tuto skutečnost oznámit třetím stranám, s nimiž Vaše osobní údaje sdílíme (účetní).

Právo na vymazání údajů

Máte právo nás kdykoliv požádat o vymazání svých osobních údajů, pokud Vaše data nepotřebujeme k plnění smluvních a zákonných povinností nebo k ochraně našich zájmů.

Právo na omezení zpracování osobních údajů

Máte právo na omezení zpracování osobních údajů, pokud nesouhlasíte s přesností údajů, nebo se domníváte, že jejich zpracování je protiprávní a na místo smazání preferujete jejich omezení. 

Právo na odvolání platnosti souhlasu

Máte právo odvolat souhlas, který jste nám dali pro zpracování Vašich osobních údajů (například pro zasílání novinek), bez udání důvodu. V takovém případě berte prosím na vědomí, že zpracování dat, ke kterému došlu před odvoláním souhlasu, bylo zákonné.

9.    Závěrečné ustanovení

Tento dokument byl vytvořen 9. května 2018 a tímto dnem nabývá také platnosti.

 

Průběh objednání a komunikace

Zde naleznete podrobný popis, jak Vaše zadání zpracováváme.

Dodací podmínky

Zboží je možné si vyzvednout osobně po dohodě, nechat si ho poslat Českou poštou nebo námi nabízeným jiným dopravcem (PPL v ČR, GLS do zahraničí).

Platební podmínky

Pro stále klienty je možné využít platbu zboží na fakturu s prodlouženou splatností, noví klienti po zaplacení zálohy nebo dle dohody z komunikace.

Dodací lhůty

Dodací lhůty jsou počítány od Vaší závazné objednávky po komunikaci a upřesnění s naším obchodníkem.

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rozumím